Discussions  >  CollabNet Subversion Client  >  401 Unauthorized

Back to topic list

401 Unauthorized

Author stevans (OCN Member)
Full name Saint Evans
Date 2012-03-03 13:23:57 PST
Message Support,

I installed the Collabnet Edge Server Component on my Windows 2008 R2 box and I received a "401 Unauthorized" error message while trying to add a new SVN Repository from my Eclipse IDE (i.e. Repositories View).

In contrast, I installed the Collabnet Edge Server Component on my Windows 7 laptop and I DID NOT receive the "401 Unauthorized" error message. In fact, I was successfully able to add a new SVN Repository to the SVN Repositories view within my Eclipse IDE.

Can someone provide some insight on why I'm getting the 401 Unauthorized error message on the Windows 2008 R2 server? Make note, while adding a new repository it DOES NOT prompt for a user id and password. Is there some step(s) and/or options I am over looking? Please provide some direction on this issue. Thanks...

Saint

« Previous message in topic | 1 of 7 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

401 Unauthorized stevans (OCN Member) Saint Evans 2012-03-03 13:23:57 PST
     Re: 401 Unauthorized markphip (OCN Member) Mark Phippard 2012-03-03 14:44:17 PST
         RE: Re: 401 Unauthorized stevans (OCN Member) Saint Evans 2012-03-05 19:03:25 PST
             Re: 401 Unauthorized markphip (OCN Member) Mark Phippard 2012-03-05 19:53:08 PST
                 RE: Re: 401 Unauthorized stevans (OCN Member) Saint Evans 2012-03-06 07:11:03 PST
                     Re: 401 Unauthorized markphip (OCN Member) Mark Phippard 2012-03-06 07:20:10 PST
                         RE: Re: 401 Unauthorized stevans (OCN Member) Saint Evans 2012-03-06 11:18:40 PST
Messages per page: