Discussions  >  CollabNet Subversion Client  >  RE: Re: 401 Unauthorized

Back to topic list

RE: Re: 401 Unauthorized

Author stevans (OCN Member)
Full name Saint Evans
Date 2012-03-05 19:03:25 PST
Message Mark,

user credentials were NOT previously cached. Check box to allow anonymous access is NOT checked. What I did since the last correspondence is recycled the CollabNet Subversion Server and Edge services. Once services were recycled successfully I no longer get the 401 unauthorized error message. Do not quit understand why.... Now I get a different error message.

Error Msg => RA layer request failed
svn: Unable to connect to a repository at URL 'http://myhostname/svn/MyTest'
svn: OPTIONS of 'http://myhostname/svn/MyTest': could not connect to server (http://myhostname)

Please provide some guidance on this issue.

Note: Refer to URL below. My screens within Eclipse DO NOT look like this. Do I have a different subversion plugin installed? Should I install additional plugins?

URL => http://www.eclipse.o​rg/subversive/docume​ntation/teamSupport/​new_location_wiz.php​

Thanks...

Saint

« Previous message in topic | 3 of 7 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

401 Unauthorized stevans (OCN Member) Saint Evans 2012-03-03 13:23:57 PST
     Re: 401 Unauthorized markphip (OCN Member) Mark Phippard 2012-03-03 14:44:17 PST
         RE: Re: 401 Unauthorized stevans (OCN Member) Saint Evans 2012-03-05 19:03:25 PST
             Re: 401 Unauthorized markphip (OCN Member) Mark Phippard 2012-03-05 19:53:08 PST
                 RE: Re: 401 Unauthorized stevans (OCN Member) Saint Evans 2012-03-06 07:11:03 PST
                     Re: 401 Unauthorized markphip (OCN Member) Mark Phippard 2012-03-06 07:20:10 PST
                         RE: Re: 401 Unauthorized stevans (OCN Member) Saint Evans 2012-03-06 11:18:40 PST
Messages per page: