Discussions  >  CollabNet Subversion Admins  >  Re: Domain authentication error/problem

Back to topic list

Re: Domain authentication error/problem

Author jwhitlock (OCN Member)
Full name Jeremy Whitlock
Date 2007-01-16 10:35:16 PST
Message You also might want to make sure that your VPN software is
capable of registering your computer on the authenticating
domain. If your external Windows box cannot authenticate
with Subversion, it is probably due to the external box not
being able to interact with Active Directory. I do have a
quick question though:

Which Apache module did you use for your domain
authentication integration?

The reason I ask is that SSPI uses your logged-in
credentials to authenticate which wouldn't work in your case
since the external system is not logged into the domain. If
you are using the LDAP module, it should work regardless of
what client system your end users use.

Take care,

Jeremy

« Previous message in topic | 4 of 6 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

Domain authentication error/problem karlitos (OCN Member) Karl D 2007-01-16 07:06:43 PST
     Re: Domain authentication error/problem auke (OCN Member) Auke Jilderda 2007-01-16 08:06:14 PST
         Re: Domain authentication error/problem dlr (OCN Member) Daniel Rall 2007-01-16 10:11:29 PST
             Re: Domain authentication error/problem jwhitlock (OCN Member) Jeremy Whitlock 2007-01-16 10:35:16 PST
                 Re: Domain authentication error/problem karlitos (OCN Member) Karl D 2007-01-16 11:45:36 PST
                     Re: Domain authentication error/problem jwhitlock (OCN Member) Jeremy Whitlock 2007-01-16 12:25:31 PST
Messages per page: