Discussions  >  CollabNet Subversion Admins  >  Problem using repository templates

Back to topic list

Problem using repository templates

Author lremy (OCN Member)
Full name Laurent REMY
Date 2012-02-15 01:20:31 PST
Message Hello,

I was trying to use repository templates, but did not succeed to create a working template.
The CollabNet Subversion Edge server is installed on a Win2k3 platform.
Here are the steps I follow:

- I create a new repository "esf-tmpl" (using basic template "Create standard trunk/branches/tags structure"); repositories are created in E:\SvnRepositories

- I copy a script post-commit.cmd in folder E:\SvnRepositories​esf-tmpl\hooks

- I create a zip file containing folder E:\SvnRepositories\esf-tmpl and all its content

- In the console, I select Repositories/Manage Templates/New Template

- I give the new template a name, select the zip file created two steps ago, and save the whole thing

- I create a new repository named "test" using the fresh-new template

In the new repository "test", the structure trunk/branches/tags does not exist. Nore do I find the post-commit.cmd file in the hooks folder.

Is there anything wrong in the steps I follow? Or is this a bug?

The official documentation says that a template can be a "Zipped archive of the contents of a repository". Does that mean that the zip file contains:

- The folder of the repository on the server and all its content?

- All the content of the repository on the server (=without the root folder)?

- Anything else? :)

This is not very clear to me, and I would be grateful for any help! :)

By the way, I tried to send emails to 'XXXX@XXXX' (I get an error message in the console yesterday), but that did not seem to add a post in the corresponding discussion, is there any other way to send the details and stack trace?

Thanks,

Laurent
Attachments

« Previous message in topic | 1 of 9 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

Problem using repository templates lremy (OCN Member) Laurent REMY 2012-02-15 01:20:31 PST
     RE: Problem using repository templates markphip (OCN Member) Mark Phippard 2012-02-15 04:36:53 PST
         Re: Problem using repository templates jmcnally (OCN Member) John McNally 2012-02-15 07:06:57 PST
             RE: Re: Problem using repository templates lremy (OCN Member) Laurent REMY 2012-02-17 01:28:05 PST
                 Re: Problem using repository templates markphip (OCN Member) Mark Phippard 2012-02-17 05:50:03 PST
         RE: Problem using repository templates lremy (OCN Member) Laurent REMY 2012-02-17 01:21:18 PST
     Re: Problem using repository templates jmcnally (OCN Member) John McNally 2012-02-15 06:53:13 PST
     RE: Problem using repository templates scott852 (OCN Member) Scott Jenner 2012-04-18 14:27:56 PDT
         RE: Problem using repository templates markphip (OCN Member) Mark Phippard 2012-04-18 15:05:27 PDT
Messages per page: